Over ons

Wie zijn wij?

 

De firma Elektracom is een jong en dynamisch bedrijf.

 

In 2013 is de firma begonnen met het uitvoeren van algemeen elektriciteitswerken voor grote aannemers. Door de kwaliteit, flexibiliteit en professionele aanpak van projecten en bestellingen is Elektracom de betrouwbare partner geworden van zijn klanten.

 

In 2014 heeft een grote investering het mogelijk gemaakt om meerdere activiteiten op te nemen. Tijdens de voorbije jaren heeft dat aanleiding gegeven tot een gestage en blijvende groei. Het imago van het bedrijf is meegegroeid met de expansie van de activiteiten.

Visie

Onze organisatie mikt op een lange termijn relatie met zijn klanten. Deze kunnen wij enkel doen als de klant een permanente en gelijktijdige voldoening kan bekomen.

 

Onze organisatie wil ook tijdig inspelen op de toekomstige behoeften van ons cliënteel en de ontwikkelingen van hun eisen. Daarom wordt er tijd en geld geïnvesteerd in werkmaterieel van duurzame kwaliteit en opleidingen om zo de vakkennis van de werknemers te verbeteren.

 

 

Missie

 

Elektracom zal de komende jaren verder bouwen aan een gericht investeringsbeleid dat toelaat om een totaalpakket aan dienstverlening ter beschikking te stellen van de huidige en toekomstige klanten. Dat is ook een noodzaak omdat op die wijze kan verzekerd worden dat de opeenvolging van stappen in het uitvoeringsproces zonder gebreken verloopt. Het opvolgen van werven van begin tot eind met eigen medewerkers staat daarvoor garant.

 

Door goed te luisteren naar de eisen van de klant kunnen wij een perfecte oplossing leveren door onze ervaren medewerkers en nieuwe technologieën.

 

Onze missie is het uitvoeren van conforme werken die een maximale klantentevredenheid opleveren. Hierbij wordt aandacht geschonken voor de veiligheid van onze werknemers en de omgeving.

 

 

Contact

Elektracom

Bremstraat 65

3530 Houthalen

 

T. 0485 65 47 44

E. cafer.kemaldar@elektracom.be

W. www.elektracom.be

© 2010 elektracom.be - Alle rechten voorbehouden

Elektracom - Bremstraat 65 -3530 Houthalen - BTW: BE0567.812.660